Hurtigmeny »

Linser - billige linser på nett

linser C-linser er en leverandør av linser på nett. Vi har fokus på linser til lav pris, samt et trygt og enkelt kjøp. Vi forhandler kun orginalproduserte linser, slik at du kan være 100 % sikker på det produktet du bestiller. Vi fører en rekke forskjellige typer linser, både når det gjelder bruksområde og produsent. Førstegangskunder må registrere seg, slik at neste gang du kjøper linser, trenger du kun å logge inn med brukernavn og passord. Informasjon om styrke, diameter og andre data tilknyttet dine linser, fyller du enkelt ut på det aktuelle produktet i vår nettbutikk. Det er kort leveringstid på linser. Det vil konkret si 2-5 arbeidsdager for de fleste linsetypene. Det er enkelt, trygt og billig!

Uansett hva slags linser du er ute etter, har vi noe som som passer for deg.

Fargede linser

Vi har et bredt utvalg av av fargede linser. Disse leveres både med og uten styrke. I vårt sortiment kan du velge mellom linser med vanlige farge (blå, brun og grønn), eller mer spesielle farger (svart, hvit eller rød). Fargede linser er stadig mer moderne, så nå kan du variere øyenfargen til sminke, klær eller humør. Ønker du litt mer morsomme linser til fest, karneval og gøy, leverer vi også artige linser med farger eller små figurer (f.eks spiral eller dollartegn.)

Spesielle linser

Har du spesielle behov som gjør at du ikke kan bruke vanligelinser, har vi mange alternativer i vårt produktsortiment. I vår nettbutikk kan du velge blandt flere varianter av linser for skjeve hornhinner (toriske). Disse får du både som dagslinser, månedslinser og halvårslinser, i mindre og større pakninger.

Progressive og bifocale linser (flerstyrkelinser), kan vi nå tilby til deg som trenger dette. Progressive briller eller lesebriller kan nå erstattes/suppleres med linser. Progressive linser gjør at du nå kan slippe å bruke lesebriller i tillegg til dine vanlige linser.

Har du spesielle behov vil vi på forespørsel også importere spesiallinser. Dette er linser som årslinser, halvårslinser, harde linser, eller spesialslipte linser. Vi kan skaffe deg alle typer linser. Vennligs mail oss dine linsespesifikasjoner, så melder vi tilbake om pris og leveringstid.

Tilbehør til linser

Du kan også bestille rengjørings-, skylle-, desinfiserings- og oppbevaringsvæske for myke linser, stabile kontaktlinser og silikonkontaktlinser. Dette er fra merket Synergi, som har en effektiv renseeffekt på både myke og harde linser. Den er ikke konservert og er demed så å si allergifri. Synergi brukes mest på myke døgnlinser og konvensjonelle myke linser.